top of page

BODY SDS

IMG_20231227_214351_edited_edited.jpg

Hvad er BODY SDS?

En helhedsorienteret behandlingsform


En Body-sds behandling åbner op og skaber bevægelse og gennemstrømning i kroppen.
Det giver en kraftig indvirkning på kroppens selvhelbredende egenskaber og er en effektiv måde at skabe ro og balance. Body SDS står for Body Self Development’s system.

Det er et dansk behandlingssystem, der er kendt for at skabe rum for det hele menneske. Body SDS er en helhedsorienteret behandlingsform, som består af ledmanipulation, ledmobilisering, muskelstræk, fasciestræk og påvirker derfor muskel-skeletsystemet, nervesystemet, blodcirkulationen, lymfesystemet, immunforsvaret og organsystemet. Behandlingen indeholder forskellige åndedrætsteknikker og pulsering.

Behandlingen har fokus på at løsne spændinger i muskler, led og organer samt øge lymfe- og blodgennemstrømningen i kroppen. Det øger næringen i cellerne og forbedrer udskillelsen af affaldsstoffer.

Ved at åbne for dine led og ved at løse op for forskellige blokeringer og spændingsmønstre, skabes fornyet blodgennemstrømning, mere plads/frihed og mere vitalitet i din krop.

Krop og sind hænger uløseligt sammen, og ved at åbne for den ene del, inviterer du ganske naturligt den anden til at følge med.

bottom of page